Το bws.gr είναι υπό κατασκευή. Για τις αγορές παρακαλούμε πηγαίνετε στο bodyworks.gr

Ρωτήστε μας! info@bodyworks.gr

LIPO-6 120 US liquid caps (NUTREX)

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ To LIPO-6 είναι μια πανίσχυρη και ιδιαίτερα δημοφιλής λιποδ..

Κατασκευαστής: NUTREX
Κωδικός Προϊόντος:
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
  • 42,90€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 42,90€

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

To LIPO-6 είναι μια πανίσχυρη και ιδιαίτερα δημοφιλής λιποδιαλυτική φόρμουλα και προσφέρεται σε υγρές κάψουλες για ακόμα ταχύτερη απορρόφηση. H συγκεκριμένη τεχνολογία καθιστά το LIPO-6 την ιδανική επιλογή για ταχεία και ασφαλή λιποδιάλυση.
Είναι ιδανικό για επαγγελματίες αθλητές ή ερασιτέχνες. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο λιποδιαλυτικό προϊόν για σειρά ετών 

Μέχρι σήμερα είναι το σήμα κατατεθέν για όλα τα λιποδιαλυτικά προϊόντα που χρησιμοποιούν τις υγρές κάψουλες.

Δοσολογία: Για τις πρώτες ημέρες λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως (πρωί και το απόγευμα ή πριν την πρόπόνηση) για να ελέγξετε την ανταπόκριση του οργανισμού σας και σαν στάδιο προσαρμογής. Έπειτα από 4-5 ημέρες μπορέιτε να προσθέσετε μια ακόμη κάψουλα πριν την προπόνηση. Μην υπερβείτε τις 3 κάψουλες ημερησίως και τις 8 εβδομάδες συνεχόμενης χρήσης. Για καλύτερα αποτελέσματα μην το λαμβάνετε με τα γεύματα (πρέπει να λάβετε την κάψουλα τουλάχιστον μισή ώρα πριν από γεύμα) Μην το λαμβάνετε πριν τον ύπνο. Αποφεύγετε την λήψη καφεΐνης παράλληλα με την λήψη του προϊόντος.


Συσκευασία: 120 liquid caps

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ετικέτες: LIPO-6, NUTREX, 120 liquid caps