Το bws.gr είναι υπό κατασκευή. Για τις αγορές παρακαλούμε πηγαίνετε στο bodyworks.gr

Ρωτήστε μας! info@bodyworks.gr

LIPO-6 BLACK 120 liquid caps (NUTREX)

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ To LIPO-6 BLACK (NEW - YOHIMBE FREE) είναι μια πανίσχυρη κα..

Κατασκευαστής: NUTREX
Κωδικός Προϊόντος:
Διαθεσιμότητα:Out Of Stock
  • 34,90€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 34,90€

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

To LIPO-6 BLACK (NEW - YOHIMBE FREE) είναι μια πανίσχυρη και ιδιαίτερα δημοφιλής λιποδιαλυτική φόρμουλα και προσφέρεται σε υγρές κάψουλες για ακόμα ταχύτερη απορρόφηση. H συγκεκριμένη τεχνολογία καθιστά το LIPO-6 BLACK την ιδανική επιλογή για ταχεία και ασφαλή λιποδιάλυση.

 

Δοσολογία: Για τις πρώτες ημέρες λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως (πρωί και το απόγευμα ή πριν την πρόπόνηση) για να ελέγξετε την ανταπόκριση του οργανισμού σας και σαν στάδιο προσαρμογής. Έπειτα από 3-4 ημέρες μπορείτε να προσθέσετε 2 ακόμη κάψουλες. Η μέγιστη επιτρεπόμενη (όχι προτεινόμενη) δοσολογία είναι 3 κάψουλες το πρωί και άλλες τρεις τα απόγευμα ή πριν την προπόνηση. Σε καμία περίπτωση μην υπερβείτε τις 6 κάψουλες ημερησίως και τις 8 εβδομάδες συνεχόμενης χρήσης. Για καλύτερα αποτελέσματα μην το λαμβάνετε με τα γεύματα (πρέπει να λάβετε την κάψουλα τουλάχιστον μισή ώρα πριν από γεύμα) Μην το λαμβάνετε πριν τον ύπνο. Αποφεύγετε την λήψη καφεΐνης παράλληλα με την λήψη του προϊόντος. Καταναλώνετε άφθονες ποσότητες νερού.


Συσκευασία: 120 liquid caps

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ετικέτες: LIQUID, LIPO-6, NUTREX, 120, caps, BLACK