Το bws.gr είναι υπό κατασκευή. Για τις αγορές παρακαλούμε πηγαίνετε στο bodyworks.gr

Ρωτήστε μας! info@bodyworks.gr

L-GLUTAMINE 240gr (BIOTECH USA)

Η 100% L-Glutamine χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην ανάπτυξη των επιπέδων δύναμης, για να ενισχύσει τα οφέλη στη μυϊκή ανάπτυξη και να εμποδίσει τον καταβολισμό του..

Κατασκευαστής: BIOTECH USA
Κωδικός Προϊόντος:
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
  • 21,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 21,00€

Η 100% L-Glutamine χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην ανάπτυξη των επιπέδων δύναμης, για να ενισχύσει τα οφέλη στη μυϊκή ανάπτυξη και να εμποδίσει τον καταβολισμό του μυϊκού ιστού που μπορεί να είναι επακόλουθο της επίπονης άσκησης.

Αντιμετώπισε Τον Μυϊκό Καταβολισμό! 

Το σώμα μπορεί να χάσει μέχρι και το 50% των αποθεμάτων γλουταμίνης κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αν άλλα τμήματα του σώματός σας έχουν ανεπάρκεια γλουταμίνης, ο μυϊκός ιστός θα είναι ο πρώτος που θα εξαντληθεί. Αυτό οδηγεί στον καταβολισμό του μυϊκού ιστού. Χρησιμοποιείστε την 100% L-Glutamine προκειμένου να αποφύγετε τον καταβολισμό του μυϊκού ιστού και για να αναπληρώσετε τα αποθέματα γλουταμίνης κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

 

Δοσολογία:

5 γραμμάρια (1 κουταλιά του γλυκού) 2-3 φορές την ημέρα. Κατά προτίμηση μετά την προπόνηση και το βράδυ πριν τον ύπνο νηστικός. Μια τρίτη δόση μπορεί να λαμβάνεται το πρωϊ μόλις ξυπνήσετε.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ετικέτες: BIOTECH USA, L-GLUTAMINE, 240gr