Το bws.gr είναι υπό κατασκευή. Για τις αγορές παρακαλούμε πηγαίνετε στο bodyworks.gr

Ρωτήστε μας! info@bodyworks.gr

PURE CREATINE 500gr MONOHYDRATE (BEST BODY)

100% PURE CREATINE MONOHYDRATE Χωρίς προσθήκες χαμηλού βαθμού Μπορεί να αυξήσει τρομερά την απόδοση Μειώνει το χρόνο ανάρρωσης μετά την προπόνηση Επηρεάζει τον εν..

Κατασκευαστής: BEST BODY
Κωδικός Προϊόντος:
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
  • 16,50€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 16,50€
100% PURE CREATINE MONOHYDRATE
  • Χωρίς προσθήκες χαμηλού βαθμού
  • Μπορεί να αυξήσει τρομερά την απόδοση
  • Μειώνει το χρόνο ανάρρωσης μετά την προπόνηση
  • Επηρεάζει τον ενεργειακό μεταβολισμό
  • Μπορεί να προκαλέσει αύξηση βάρους

Πώς Λειτουργεί η Μονοϋδρική Κρεατίνη;

Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι η κρεατίνη αυξάνει τη δύναμη και τη μυϊκή μάζα. Τα ευρήματα αυτά έχουν αναδείξει την Μονοϋδρική Κρεατίνη στο πιο δημοφιλές και αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής στον τομέα της προπόνησης δύναμης.

Η Μονοϋδρική Κρεατίνη χρησιμοποιείται από το σώμα κατά της διάρκεια της σύνθεσης του ΑΤΡ. Η Κρεατίνη παίζει καθοριστικό ρόλο στη μυϊκή σύσπαση. Όταν οι μύες συσπώνται, το καύσιμο που είναι υπαίτιο γι αυτή την κίνηση ονομάζεται ΑΤΡ (τριφωσφορική αδενοσίνη). Το ΑΤΡ παρέχει την ενέργειά του απελευθερώνοντας ένα από τα φωσφορικά του μόρια και στη συνέχεια μετατρέπεται σε μια διαφορετική σύνθεση η οποία ονομάζεται ΑDP (διφωσφορική αδενοσίνη). Δυστυχώς μόνο μια συγκεκριμένη ποσότητα ΑΤΡ μπορεί να αποθηκευτεί στους μυς. Η Κρεατίνη δίνει το φωσφορικό μόριο στο ADP,  αναδημιουργώντας ΑΤΡ για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά σαν καύσιμο για την επόμενη μυϊκή σύσπαση. Όσο πιο πολύ Κρεατίνη έχεις στους μυς σου τόσο πιο πολύ ΑΤΡ μπορείς να παράγεις. Αυτό σου επιτρέπει να γυμνάζεις τους μυς σου μέχρι την πιο υψηλή τους απόδοση κι επίσης βοηθάει στη διαδικασία αποκατάστασης του σώματος.

 

Δοσολογία: Για μία δόση αναμιγνύετε 5gr κρεατίνης σε νερό ή με το αναψυκτικού που προτιμάτε και καταναλώστε μετά την προπόνηση. 

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ετικέτες: CREATINE, BEST BODY, PURE, MONOHYDRATE, 500gr