Το bws.gr είναι υπό κατασκευή. Για τις αγορές παρακαλούμε πηγαίνετε στο bodyworks.gr

Ρωτήστε μας! info@bodyworks.gr

CARNIVOR MASS 2640gr (MUSCLEMEDS)

Ημερ/νία Λήξης: 31/7/2018   Η CARNIVOR MASS είναι η επιτομή μιας υπερτροφής αναβολισμού και είναι το πιο προηγμένο από οποιοδήποτε άλλο συμβατικό προϊόν για την αύξηση ..

Κατασκευαστής: MUSCLEMEDS
Κωδικός Προϊόντος:
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
  • 57,90€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 57,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ημερ/νία Λήξης: 31/7/2018

 

Η CARNIVOR MASS είναι η επιτομή μιας υπερτροφής αναβολισμού και είναι το πιο προηγμένο από οποιοδήποτε άλλο συμβατικό προϊόν για την αύξηση μάζας. Εκεί όπου τα συμβατικά τρόφιμα και προϊόντα αύξησης μάζας έχουν περιορισμένη δράση όσον αφορά την ταχύτητα της απορρόφησης και τη δυνατότητα αύξησης της ινσουλίνης, η CARNIVOR MASS υπερέχει. Συνδυάζει μια μοναδική εξαιρετικής ποιότητας απομονωμένη υδρολυμένη πρωτεΐνη βοείου κρέατος (BPI) με διπλή δράση, που ενισχύει την ινσουλίνη με την τεχνολογία που είναι γνωστή ως iSpike™. Το BPI και το iSpike ενεργούν από κοινού για να υποστηρίξουν στο μέγιστο τον αναβολισμό των μυών, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα την αποθήκευση λίπους. Η CARNIVOR MASS είναι ένα εξαιρετικά γρήγορο, καθαρό και εξαιρετικό προϊόν ενεργοποίησης του αναβολισμού.


Απομονωμένη πρωτεΐνη βοείου κρέατος: Το βόειο κρέας έχει αποδειχθεί ως ισχυρά αναβολική πρωτεΐνη μετά από αιώνες χρήσης. Πρώτη η MuscleMeds παρέχει στους αθλητές μια πρωτεΐνη βοείου κρέατος που απομονώνεται από δική της αποκλειστική φόρμουλα, δίνοντας έτσι την ελευθερία να ενισχυθούν τα αμινοξέα και τα επίπεδα ινσουλίνης σε ταχύτητες συγκρίσιμες με τον ορό γάλακτος - που καταλήγουν σε συγκρίσιμες ή και ακόμα μεγαλύτερες επιδράσεις αναβολισμού. Η απομονωμένη πρωτεΐνη του βοείου κρέατος (BPI) της MuscleMeds είναι 350% πιο περιεκτική σε αμινοξέα από ότι οι μπριζόλες και πιο συμπυκνωμένη από τον ορό γάλακτος, χωρίς λίπος ή χοληστερόλη. Επιπλέον είναι ενισχυμένη με 5 γραμμάρια κρεατίνης και επιπλέον BCAA για ακόμα μεγαλύτερη δράση αναβολισμού. Με την CARNIVOR MASS, μπορείτε να έχετε τα οφέλη της ανάπτυξης της μυϊκής μάζας που επιτυγχάνει η πρωτεΐνη του βοείου κρέατος με την ταχύτητα του ορού γάλακτος χωρίς λακτόζη, αλλεργίες και άλλα προβλήματα που συχνά συνδέονται με τη χρήση γαλακτοκομικών προϊόντων.


Δοσολογία: Προσθέστε 4 μεζούρες του προϊόντος σε 450-500ml κρύο νερό και καταναλώστε 2-3 φορές την ημέρα, οπωσδήποτε μία μετά την προπόνηση. 

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ετικέτες: MUSCLEMEDS, MASS, 2, CARNIVOR, 59Kgr